ONLINE BIEDEN:   LOGIN - REGISTREER    |

Koop online of via telefoon

Niet enkel de veulens die BWFA aanbiedt zijn mee met hun tijd en voldoen aan de hoogste eisen. Ook op technologisch vlak evolueert BWFA. Daarom kunnen geïnteresseerde kopers die 28 september niet aanwezig kunnen zijn op de exclusieve BWFA veiling in Waregem, gebruik maken van telefonisch of online bieden.

Telefonisch bieden

Om telefonisch te bieden, neemt u voor de veiling best contact op met Lieselot Hamerlinck (+32 475 510 997) en informeert u haar over uw interesse. U wordt opgebeld als het specifieke veulen geveild wordt. Ter bevestiging hebben we uw volledige gegevens op voorhand nodig. Een schriftelijke machtiging om te bieden en een bankgarantie per fax of mail kan vereist zijn. De koopovereenkomst wordt ondertekend door een gevolmachtigd persoon en wordt binnen 24 uur na de veiling naar u verzonden.

Online LIVE bieden

Telefonische biedingen waren natuurlijk al eerder gebruikelijk, maar via het nieuwe kanaal bwfa-auction.weauction.nl wordt live meebieden vanaf nu ook mogelijk gemaakt! De biedingen tijdens de veiling verschijnen online in real time, waardoor de online bieder de veiling net zo duidelijk en snel kan volgen als een bieder die aanwezig is op de veiling. Omdat er altijd een vertraging zit op de camerabeelden van de veiling is er ook aparte audio voorzien op het nieuwe biedplatform. De vertraging op deze audio is minimaal waardoor u de veilingmeester steeds goed kan volgen én snel uw slag kunt slaan. 

Geïnteresseerde online bieders dienen zich uiteraard op voorhand te registreren via de website van BWFA. Zo kunt u ook in het buitenland BWFA volgen op de eerste rij! Klik hier als u zich wil registreren. Stap 1: creëer een account. Stap 2: Stort een internetborg. Stap 3: Bied online op de veiling. Stap 4: als u de hoogste bieder bent, ontvangt u een bevestigingsmail. Indien u niet de hoogste bieder bent, zal de internetborg teruggestort worden op uw rekening. Meer informatie vindt u op www.bwfa.be/hoe-kopen.

Bekijk hier de exclusieve collectie van Waregem op vrijdag 28 september. 

GOEDGEKEURDE HENGST

RUITER
EIGENAAR
VADER
VADER VAN DE MOEDER