ONLINE BIEDEN:   LOGIN - REGISTREER    |

Chris de Heer: “De positieve reacties geven me zin om meteen aan het vervolg te werken…”

Niet alleen Tom Van de Vijver blikt uitermate tevreden terug op de afgelopen editie van het BWFA, ook Chris de Heer. De Heer is nieuw binnen het BWFA bestuur en zorgde meteen voor een sterke input met enkele paarden en veulens uit Nederland, dan wel met Belgische papieren.

“Wat me zo’n plezier doet is dat we uit alle hoeken heel wat positieve reacties mogen ontvangen,” vertelt de Heer. “Zowel bij de kopers als verkopers, maar ook bij de sponsoren, Alain Cloet en Gudrun Patteet en bezoekers. Die positieve reacties geven me echt zin om meteen aan een vervolg te werken.”

“Meteen na de veiling was ik al bezig te kijken wat er volgende keer beter kan,” gaat de enthousiaste Nederlander verder. “Nu ja het was een mooie en geslaagde eerste editie van het vernieuwde BWFA. Het team is goed opgesteld en in volledige balans en dat helpt.”

“We hebben laten zien dat we kwaliteit aan realistische prijzen kunnen aanbieden, dat resulteert dan ook weer in een hoog verkoop percentage, want het gros van de paarden, veulens en embryos vonden allemaal een nieuwe koper!”

GOEDGEKEURDE HENGST

RUITER
EIGENAAR
VADER
VADER VAN DE MOEDER