ONLINE BIEDEN:   LOGIN - REGISTREER    |

Chacco Blue, Cornet Obolensky maar ook Baloubet du Rouet en Cumano zorgen voor spektakel collectie.

De vernieuwde BWFA veiling pakt spectaculair uit. Op woensdag 31 juli worden er op de vijfsterren stal van Gudrun Patteet, Sea Coast stables 37 paarden, veulens en embryos geveild. Allen met een gemeenschappelijk kenmerk: een opmerkelijke aanleg voor topsport, dat bewijzen ook de afstammingen.

Een gevarieerd palet aan spring gefokte toekomstige toppaarden dat is wat er op het menu staat eind deze maand. Een embryo van Paul Schockemöhle’s voormalige oogappel, Chacco-Blue uit de volle zus van de legendarische Hardrock Z. De Grand Prix winnaar van Aken 2012, Chacco Blue levert ook het cataloog nummer 10, een embryo uit Beauty van Spieveld (Mr. Blue).

Ook Baloubet du Rouet drukt zijn stempel op het excellent aanbod. Zo zal er een embryo aangeboden worden van de legendarische hengst uit Jewel van ’t Heike, de volle zus van de 1.60m Grand Prix merrie, Valentina Van ’t Heike.

Verder leveren Cumano, Cornet Obolensky, Kannan, Luigi d’Eclipse, Comme Il Faut, enz. verzekerde investeringswaarde op de aankomende veiling…

De volledige collectie ontdekken?: KLIK HIER

Online bieden?: REGISTREER NU
© Foto: The Horse

GOEDGEKEURDE HENGST

RUITER
EIGENAAR
VADER
VADER VAN DE MOEDER