ONLINE BIEDEN:   LOGIN - REGISTREER    |

BWFA limited edition: beperkte collectie, buitengewone kwaliteit

Met een exclusieve collectie die bestaat uit 12 moderne sportveulens die de top van de BWP fokkerij vertegenwoordigen, is het moeilijk kiezen om er enkele in de schijnwerpers te plaatsen. We hebben een Comme Il Faut uit de volle zus van Gunder, die de finale van de Global Champions Tour op zijn naam schreef. De stam van Emerald NOP is vertegenwoordigd met een hengstveulen van Plot Blue die de fenomenale Diamanthina vh Ruytershof als grootmoeder heeft.

Langs vaderszijde hebben we nakomelingen van de topverervers Catoki, Harley VDL, Cicero Z van Paemel, Untouchable en Thunder van de Zuuthoeve. De uitzonderlijke moederlijn van Utopia van de Donkhoeve en de stam van Excenel V, Ixenel V en BWP siegerhengst Naxcel V zijn eveneens aanwezig.

Voor de Belgische fokkerij was 2017 een Grand Cru jaar met BWP als beste stamboek en BWFA ambassadeur Halifax van het Kluizebos als het nummer één springpaard op de WBFSH wereldranking. Als hulde aan Halifax heeft BWFA een absolute TOP opportuniteit voor u in petto: een hengstveulen van Nixon van ’t Meulenhof rechtstreeks uit de moeder van Halifax van het Kluizebos!

Deze collectie bestaat uit 12 atleten met diep verankerde sportgenen, stuk voor stuk gefokt volgens de noden van de huidige springsport. Alle veulens werden met de grootste zorgvuldigheid voor u geselecteerd, waardoor u met vertrouwen kan investeren in uw toekomst.

Wij focussen op kwaliteit! U ook?
BWFA

GOEDGEKEURDE HENGST

RUITER
EIGENAAR
VADER
VADER VAN DE MOEDER