ONLINE BIEDEN:   LOGIN - REGISTREER    |

Bied online tijdens BWFA

Niet enkel de veulens die BWFA aanbiedt zijn mee met hun tijd en voldoen aan de hoogste eisen. Ook op technologisch vlak evolueert BWFA. Daarom kunnen geïnteresseerde kopers die 4 augustus niet aanwezig kunnen zijn op de BWFA veiling in Beervelde, vanaf dit jaar gebruik maken van een online biedsysteem. 
Telefonische biedingen waren natuurlijk al eerder gebruikelijk, maar via ons nieuwe kanaal bwfa.weauction.nl wordt live meebieden vanaf nu ook mogelijk gemaakt! De biedingen tijdens de veiling verschijnen online in real time, waardoor de online bieder de veiling net zo duidelijk en snel kan volgen als een bieder die aanwezig is op de veiling. Omdat er altijd een vertraging zit op de camerabeelden van de veiling is er ook aparte audio voorzien op het nieuwe biedplatform. De vertraging op deze audio is minimaal waardoor u de veilingmeester steeds goed kan volgen én snel uw slag kunt slaan. 

Geïnteresseerde online bieders dienen zich uiteraard op voorhand te registreren via de website van BWFA. Zo kunt u, ook in het buitenland BWFA volgen op de eerste rij!

Klik hier als u zich wil registreren. 

GOEDGEKEURDE HENGST

RUITER
EIGENAAR
VADER
VADER VAN DE MOEDER