ONLINE BIEDEN:   LOGIN - REGISTREER    |

BWFA

De Belgian Warmblood Foal Auction is al meer dan 15 jaar één van de toonaangevende Europese veulenveilingen met internationale referenties in vele landen en continenten. Onze organisatie selecteert uitsluitend Belgisch gefokte veulens van topkwaliteit uit de beste Europese moederstammen die bewezen hebben paarden te leveren voor de internationale springsport.

Over ons

De BWFA veiling is in 2001 opgericht door een aantal fokkers die ook betrokken waren bij de organisatie van het Open Vlaams Veulenkampioenschap in Evergem. Op initiatief van voorzitter Hubert Hamerlinck, die gekend is als iemand met vooruitstrevende ideeën en een duidelijke visie over de fokkerij is toen een eerste collectie veulens geveild waarvan er nu nog succesvol zijn in de springsport.

De hoeksteen voor wat BWFA vandaag is geworden is toen gelegd met een basisconcept dat tot op vandaag ongewijzigd is gebleven: Selecteren op kwaliteit, niet op kwantiteit!

Het basisconcept is gebleven maar de organisatie is sindsdien gegroeid, geëvalueerd en aangepast waar nodig, want BWFA wilde uitgroeien tot een elite veulenveiling van Europees topniveau en dat was alleen mogelijk met een partner organisatie die een zelfde visie nastreefde. Die hebben we uiteindelijk gevonden in Gudrun Patteet’s vijfsterren stal, Sea Coast Stables.

Imago & kwaliteit

Kwaliteit is wie je bent en wat je doet, imago is wat mensen er van denken, beiden zijn dus heel belangrijk voor een organisatie als BWFA. BWFA denkt op lange termijn en heeft hierdoor een stevige reputatie opgebouwd onder haar clientèle dat regelmatig terugkeert om topveulens met toekomst te kopen. Daarom is het belangrijk te weten wat de topsport vraagt en die normen bepalen de kwaliteit die weerspiegeld wordt in de veulencollectie.

BWFA is reeds jarenlang een organisatie die kwaliteit hoog in het vaandel voert en dat heeft mede het positieve beeld en het imago gevormd dat wij vandaag internationaal hebben. Succes en populariteit zijn niet per definitie een indicatie van kwaliteit en daarom wordt er elk jaar opnieuw achter de schermen gewerkt aan vraag hoe we nog beter kunnen doen op gebied van collectie, organisatie en communicatie.

GOEDGEKEURDE HENGST

RUITER
EIGENAAR
VADER
VADER VAN DE MOEDER